Tomu se říká věrnost: Ondřej Hejma se svou ženou jsou spolu už 50 let. Jaký je jejich recept na trvalý láskyplný vztah

Před měsícem hudebník, skladatel a frontman skupiny Žlutý pes Ondřej Hejma oslavil 72. narozeniny. Kromě toho se svou partnerkou, lékařkou Vladimírou Hejmovou oslavili i výročí svatby, manželé jsou spolu už 50 let.

Ondřej Hejma / Zdroj: youtube.com

Manželé Hejmovi jsou jedním z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Jejich láska kvete, i když hudebník přiznává, že někdy mají problémy, je to prostě život.

„Je to skutečně těžké. Chce to toleranci, otužilost, otrlost. Nebudu spekulovat, jestli jsou ve hře i city jako láska. Ale jo, trošku to tam musí být,“ řekl nedávno pro server Super.cz Ondřej Hejma.

Ondřej Hejma / Zdroj: youtube.com

Upozornil, že láska nemusí být ve vztahu vždy nejdůležitější, ale pokud se partneři nemilují, tak jejich vztah dlouho nevydrží.

Ondřej Hejma a Vladimíra Hejmová se kdysi seznámili na koncertě v Malostranské besedě. Pak spolu začali chodit a o něco později se vzali. Manželský pár tvoří už 50 let.

Ondřej a Vladimíra Hejmovi / Zdroj: Super.cz

Manželé se nedávno objevili ve společnosti, přišli na premiéru filmu Děti Nagana. Rockový hudebník je i hokejový fanoušek, a tak měl na hlavě kulicha.

PSALI JSME: FELIX SLOVÁČEK SE OPĚT ZAMILOVAL: KDO JE JEHO NOVOU LÁSKOU

PŘIPOMÍNÁME: RUDOLF JELÍNEK OSLAVIL 88. NAROZENINY: ABY SPLNILA SVŮJ SLIB, PŘIJELA K NĚMU DOMŮ JIŘINA BOHDALOVÁ

Share