Šťastný tatínek Jaromír Soukup poprvé promluvil o porodu: „Statečná ženská,“ pochválil Agátu

V úterý 11. dubna se Agáta Hanychová a Jaromír Soukup stali trojnásobnými rodiči. Známý moderátor a mediální magnát byl poprvé u porodu a svou partnerku podporoval. Jaromír věnoval narození své dcery téměř celý díl pořadu VIP Svět Speciál.

Rozárka se stala jejich prvním společným potomkem. Jaromír byl partnerce oporou při porodu, Agáta porodila holčičku v úterý. Partneři tuto radostnou zprávu okamžitě oznámili na svých sociálních sítích.

Jaromír Soukup / Zdroj: youtube.com

Fanoušci a známé osobnosti jim gratulovali, lidé se také ptali, jak probíhal porod, jak se rodiče cítí atd. Trojnásobná maminka o tom promluvila ve svých živých vysíláních.

Tentokrát o tom mluvil i známý moderátor a majitel TV Barrandov, který narození své dcery věnoval téměř celý jeden díl své show.

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová / Zdroj: Super.cz

„Je to pravda, Agáta mi dala dceru. To byla událost dnešního týdne, všichni to rozebírali,“ řekl Soukup.

Vysvětlil, že byl zdrženlivý a chtěl počkat a uslyšet, co řekne Agáta. V budoucnu bude jednat stejně, například nebude zveřejňovat fotky, které nezveřejní jeho partnerka. O svých prvních pocitech a dalších intimních věcech, třeba o délce porodu, ale mluvit nechtěl. Na rozdíl od Jaromíra to Agáta už řekla, neskrývá to.

Agáta Hanychová / Zdroj: youtube.com

Partnerku chválil, své nadšení neskrývá. „Byla hrozně statečná. Statečná ženská,“ dodal Jaromír Soukup. Doufá, že Rozárie bude krásná a statečná jako Agáta.

PSALI JSME: VÁCLAV UPÍR KREJČÍ VYDĚLÁVAL MILIONY: NYNÍ KVŮLI CENÁM NA ENERGII PLÁNUJE PRODAT DŮM

PŘIPOMÍNÁME: LUCIE BORHYOVÁ OSLAVILA 45. NAROZENINY: NA CO JE MODERÁTORKA NEJVÍC PYŠNÁ

Share