Michal Štika označil Moniku Binias za nevěrnou ženu: „Prosil mě, abych se k němu vrátila,“ prohlásila jeho exmanželka

Před pár lety se podnikatel Michal Štika a koučka Monika Binias rozvedli. Bývalí manželé nemají dobrý vztah, nicméně se nehádali. Michal se však nedávno zastal Simony Krainové a pustil se do své exmanželky. Monika na jeho slova zareagovala.

Simona Krainová si před pár týdny založila účet na platformě OnlyFans. Spousta jejích fanoušků a také některé celebrity ji za to kritizovaly, Binias byla jednou z kritizujících.

Michal Štika / Zdroj: youtube.com

Štika řekl, že Krainová si může dělat, co chce, je to jen její věc, a navíc ve svých 50 letech vypadá skvěle.

Michal pro server ŽivotvČesku.cz řekl, že jeho bývalá manželka by neměla soudit jiné ženy, protože je podle něj „nevěrná a promiskuitní žena“.

Michal Štika / Zdroj: youtube.com

Binias označila jeho slova za nesmysl. V rozhovoru pro Expres.cz uvedla, že ji jeho výroky nezajímají, přesto se rozhodla o některých situacích promluvit.

„Plakal mi do telefonu, jak všeho lituje, jak by vše změnil a že jsem jeho jediná láska,“ popsala Monika jeden z jejich telefonických rozhovorů.

Monika Binias / Zdroj: youtube.com

Michal ji podle ní prý požádal, že kdyby náhodou mluvila s jeho současnou partnerkou, aby řekla, že on s bývalou manželkou nekomunikuje, protože jeho partnerka žárlí.

Dodala, že jí později také poslal hlasovou zprávu, kterou si poslechla se svým mladším manželem Petrem Biniasem.

Monika Binias / Zdroj: tv.blesk.cz

„Prosil mě, abych se k němu vrátila a říkal, že všechno byla jeho chyba,“ prozradila pro Expres.cz Monika Binias s tím, že to je pobavilo.

PSALI JSME: HANYCHOVÁ A SOUKUP ŠLI K SOUDU: CO ŘEKLA AGÁTA

PŘIPOMÍNÁME: DENISA NESVAČILOVÁ UKÁZALA FOTO Z ONKOLOGICKÉHO ÚSTAVU: FANOUŠCI O NÍ MĚLI STRACH

Share