Zdena Hadrbolcová vlastnila dvě chalupy: Komu jednu z nich darovala

Zdena Hadrbolcová žila v Praze, ale také ráda trávila čas na vesnicích, měla dvě chalupy. V létě tam jezdila často. Dnes už jedna z jejích chalup neexistuje. Píše o tom portál Aha!

Jednu chalupu měla herečka v malé obci poblíž rakouských hranic. Starý dům koupila před rokem 1989. Jezdila tam se svým partnerem Jiřím Průchou a maminkou.

Zdena Hadrbolcová / Zdroj: youtube.com

Zdena měla se sousedy výborné vztahy, přátelili se, často si povídali. Herečka podle nich často seděla před domem a něco četla.

Tam chodila s partnerem k řece nebo do lesa na houby. Hadrbolcová odtamtud také jezdila do okolních měst, kde mohla hrát tenis.

Zdena Hadrbolcová / Zdroj: youtube.com

Když byla herečka v Praze, o její dům se starali sousedé. Dokonce ji navštívili v hlavním městě.

Když se zdravotní stav Zdeny zhoršil a už tam nemohla jezdit, tak se musela rozhodnout, co s chalupou.

Zdena Hadrbolcová / Zdroj: youtube.com

„Říkala mi – děti nemám, dám ho vám… Já ho ale nechtěl, tak jsme se nakonec domluvili, že ho nechá našemu synovi,“ řekl soused pro Aha! s tím, že herečka věděla, že z jejího starého domu nic nezůstane a bude tam postaven nový dům. Loni byla budova opatrně rozebrána.

Druhou chalupu Hadrbolcová měla na Jablonecku v Horních Lučanech. Tam ráda trávila zimní dny, ten dům byl vlepším stavu než první chalupa.

Zdena Hadrbolcová / Zdroj: youtube.com

Na její druhou chalupu jezdil její kamarád, režisér a scenárista Zdeněk Potužil, který tento svět opustil v polovině srpna letošního roku. Myslel, že mu dům prodá, ale z prodeje sešlo.

PSALI JSME: CO PO SOBĚ ZANECHALA ZDENA HADRBOLCOVÁ: KDO BY MOHL ZDĚDIT JEJÍ MAJETEK

PŘIPOMÍNÁME: EVA PAVLOVÁ PROMLUVILA O MÓDĚ A SROVNÁNÍ S PRINCEZNOU DIANOU: PRVNÍ DÁMA PROZRADILA, CO JÍ VADÍ

Share