Zpěvák Petr Kotvald dnes slaví 65. narozeniny. S manželkou žije už 40 let: „Bylo to u nás divoké“

V pondělí 8. července slaví zpěvák Petr Kotvald půlkulaté 65. narozeniny. Letos má další krásné výročí, a to 40 let manželství se svou ženou Hanou. V rozhovoru pro CNN Prima News však přiznal, že museli překonat několik krizí.

Zpěvák, producent, tanečník a herec zahájil svou kariéru koncem sedmdesátých let minulého století.

Petr Kotvald / Zdroj: youtube.com

Vydal 19 desek a některé z jeho písní se staly hity. V minulosti spolupracoval se Stanislavem Hložkem a Hanou Zagorovou.

Se svou ženou se poprvé setkal v roce 1978, tehdy přijel do Jihlavy a zúčastnil se soutěže Mladá píseň, Hana Kotvaldová byla tam asistentkou.

Petr Kotvald / Zdroj: youtube.com

V roce 1984 se vzali, jsou spolu už 40 let. Překonali několik manželských krizí a dnes o tom zpěvák otevřeně mluví.

„Bylo to občas u nás divoké. Někdy se bouchlo dveřmi, jindy jsme si udělali vzájemně prázdniny… A taky je prima si někdy připomenout zadání,“ řekl pro CNN Prima News Petr Kotvald.

Petr Kotvald / Zdroj: youtube.com

Vysvětlil, že miluje matematiku a někdy, když neví, jak vyřešit rovnici, vrátí se k zadání a pomůže mu to. Se svou ženou se nenudí.

Manželé vychovali dvě děti. Jejich dcera Viktorie vystupuje se svým otcem, je vokalistkou v jeho skupině. Hana svého muže doprovází jako taneční doprovod.

Petr Kotvald / Zdroj: youtube.com

Jejich syn Mikuláš v minulosti trpěl vážnými zdravotními a psychickými problémy, ale naštěstí se uzdravil. Dnes žije sám u lesa, to byla jeho volba.

PSALI JSME: MILAN PEROUTKA S PARTNEREM DOMINIKEM OSLAVILI PRVNÍ VÝROČÍ SVATBY: JAKÝ DÁREK SI VYBRALI

PŘIPOMÍNÁME: FELIX SLOVÁČEK SE RÁD OBKLOPUJE KRÁSNÝMI ŽENAMI: „JAKO CHLAP POŘÁD STOPROCENTNĚ FUNGUJU,“ CHLUBÍ SE

Share