Charlotte Štiková se dostala do problémů: „Podala jsem na ni trestní oznámení,“ uvedla její kamarádka

Charlotte Štiková se dostala do problémů. Její kamarádka Monika Zolotarev, která jí pomáhala, uvedla, že Charlotte vykradla její salon a okradla módní návrhářku. Štiková to popírá. Píše o tom web Blesk.cz.

Charlotte Štiková / Zdroj: youtube.com

Před pár týdny Charlotte Štiková poskytla Blesku rozhovor a tehdy přiznala, že měla problém s drogami.

Pomohla jí kamarádka, podnikatelka Monika Zolotarev, která ji zaměstnala v květinářství a později ve svém masážním salonu v české metropoli. Navíc jí poskytla střechu nad hlavou, Charlotte bydlela u ní doma a v té době byla čistá.

Charlotte Štiková / Zdroj: Instagram.com

Hodně se však změnilo ve chvíli, kdy chtěla propagovat píseň, kterou před pár lety nazpívala se Sámerem Issou.

Nedávno Charlotte zmizela, Monika ji 4 dny neviděla, pak se vrátila a Monika si všimla jejích fotek se zpěvákem Martinem Kociánem, který prý má podle ní problém s drogami. Tvrdí, že po návratu byla Štiková velmi unavená.

Charlotte Štiková / Zdroj: youtube.com

Přesto obě dámy odjely společně do Karlových Varů, kde se konal mezinárodní filmový festival. Tam potkaly zpěváka Sámera Issu.

Stály u baru, ale Charlotte se prý šla projít s nějakým novým mužem, ale ani po pár hodinách se nevrátila. Štiková měla na sobě oblečení od její kamarádky, která je návrhářkou.

Charlotte Štiková / Zdroj: Instagram.com

„Odjela do Prahy. Navíc druhý den šla do salonu, kdy ukradla kasu a taky moje oblečení. Proto jsem šla na policii a podala na ni trestní oznámení,“ řekla pro Blesk.cz Zolotarev.

Charlotte se dle zmíněného serveru skrývá na severu Moravy a tvrdí, že nic neukradla. Prý už poslala zapůjčené věci návrhářce poštou.

Charlotte Štiková / Zdroj: youtube.com

„Bohužel se mi Monika Zolotarev touto cestou mstí za pomluvy,“ uvedla pro Blesk.cz Štiková.

Její matka Monika Binias a starší sestra Ornella Koktová nedávno promluvily o jejích problémech, ale Charlotte je nyní obvinila ze lži.

Charlotte Štiková / Zdroj: Instagram.com

Tvrdí, že ji nikdo nebil a nezamykal. Je si jistá, že maminka se sestrou to říkají jen proto, aby zvedly sledovanost svých pořadů, protože chtějí vydělat peníze.

PSALI JSME: 95LETÁ YVETTA SIMONOVÁ MUSÍ UČINIT ZÁSADNÍ ROZHODNUTÍ: „PŘEMÝŠLÍM, ZDA SE SVĚŘÍM DO ZDEJŠÍ PÉČE“

PŘIPOMÍNÁME: „SKONČILA JSEM NA TÝDEN V NEMOCNICI“: VERONIKA ŽILKOVÁ POPSALA, CO SE JÍ STALO

Share