Zdroj z TV Prima promluvil o návratu Evy Burešové do Zoo: Co by herečku mohlo motivovat

TV Prima bude seriál Zoo vysílat až do října letošního roku. Jednu z hlavních rolí ztvárnila Eva Burešová. Herečka a zpěvačka se nyní věnuje hudbě, ale se zmíněnou televizní stanicí plánuje opět spolupracovat.

Natáčení seriálu skončilo minulý měsíc, ale Burešová své poslední scény natočila už v březnu. Nyní je její prioritou hudební kariéra.

Eva Burešová / Zdroj: youtube.com

Herečka si od seriálů dala roční pauzu. Pak ale bude opět spolupracovat s TV Prima.

Server eXtra.cz píše, že v září začne natáčení nového seriálu, ve kterém bude Eva hrát, ale naskočí už asi někdy v průběhu času.

Eva Burešová / Zdroj: youtube.com

Jedná se o spin-off seriál Zoo (navazující série). Tvůrci říkají, že se Eva vrátí někdy v roce 2025.

Nevylučují ale, že by se to mohlo stát dříve a informátor pro eXtra.cz vysvětlil, že hudební branže se výrazně liší od herectví, náklady umělce jsou větší.

Eva Burešová / Zdroj: youtube.com

Někdy se herci vrátí rychleji, než plánovali a obvykle je důvodem slušný honorář. Právě to je motivuje a možná je to důležité i pro ni.

„Už jsme to tu párkrát zažili. Eva má zrovna velmi lukrativní smlouvu, ale fakt jí držím palce, aby k tomu poznání nedošla a užila si hudby,“ řekl zdroj pro eXtra.cz.

Eva Burešová / Zdroj: youtube.com

Burešová o svém návratu zatím nemluvila. Nedávno zpívala na koncertech a také cestovala se svým partnerem Přemkem Forejtem.

PSALI JSME: DCERA ANDREJE BABIŠE VIVIEN SLAVÍ 24. NAROZENINY: JAK OSLAVENKYNI POGRATULOVALA JEJÍ MAMINKA MONIKA BABIŠOVÁ

PŘIPOMÍNÁME: EWA FARNA ZAZPÍVALA NA KONCERTĚ EDA SHEERANA: ZPĚVÁK JI POŽÁDAL O SCHŮZKU A TO JI ZASKOČILO

Share