Kdo stojí za incidentem s Miraiem Navrátilem: Policie prověřuje verzi o milostném trojúhelníku

Zpěvák a hudebník Mirai Navrátil skončil na konci července v nemocnici, kde podstoupil operaci čelisti. Není však známo, kdo ho napadl.

Server eXtra.cz píše, že se začalo spekulovat, že by to mohl být jeho kolega Sebastian Navrátil.

Důvodem může být to, jak Mirai trávil čas s jeho přítelkyní Andreou Bezděkovou, když byl Sebastian v Dominikánské republice.

Po koncertu Eda Sheerana musel Mirai do nemocnice. Hudebník později vysvětlil, že měl zlomenou čelist, operace byla nutná.

Vyšlo najevo, že ho někdo napadl, ale zpěvák ani jeho kolegové nic nevysvětlili. Mirai to ani nenahlásil policii, která získala informace z médií a nyní incident vyšetřuje.

Hudebník, herec, moderátor a režisér Jakub Wehrenberg na sociálních sítích prohlásil, že ví, kdo to mohl udělat.

Poté se začalo spekulovat, že zpěváka údajně napadl zpěvák, kytarista a textař Sebastian Navrátil. Důvodem bylo údajně vyřizování účtů.

Mirai prý měl obletovat jeho přítelkyni Andreu Bezděkovou v době, kdy byl Sebastian v Dominikánské republice, kde se natáčela reality show Survivor.

Nikdo z nich to zatím nekomentoval, nicméně jde o jednu z verzí, kterou policie prověřuje.

Server eXtra.cz získal i krátké video, které bylo natočeno letos v únoru v klubu Roxy, kde se konal koncert Adama Mišíka.

Andrea a Mirai spolu byli v zákulisí, kde modelkas hudebníkem tokala.

„Měli se k sobě a vůbec se tím netajili. Vidělo je hodně lidí. Andrea s ním navíc odcházela domů v jeho bundě,“ prozradil zdroj pro eXtra.cz.

Spekuluje se také, že Bezděková měla údajně poměr s frontmanem kapely Mirai v době, kdy chodila s hercem Markem Lamborou.

PSALI JSME: VLAĎKA ERBOVÁ SE PŘESTĚHUJE SE SYNEM DO PRAHY, ALE DCERA ZŮSTANE V MOSTĚ: MODELKA UVEDLA DŮVODY

PŘIPOMÍNÁME: JANEK LEDECKÝ SLAVÍ 62. NAROZENINY: DCERA ESTER MU PŘICHYSTALA DOJEMNÝ DÁREK

Share