Tajná láska Alaina Delona: Pár dní po odchodu legendy přišlo smutné odhalení

Hiromi Rollinová, dlouholetá partnerka a asistentka legendárního francouzského herce Alaina Delona, prožívá nesmírné utrpení po jeho smrti.

Tři desetiletí trvající milostný vztah byl náhle přerušen rozhodnutím Delonových dětí, které Rollinové znemožnily být u umírajícího otce.

Alain Delon / Zdroj: youtube.com

Šedesátišestiletá Japonka žila po boku nemocného herce posledních 17 let a hrála roli nejen asistentky, ale i pečujícího anděla.

Když však v srpnu letošního roku Delon navždy odešel, jeho děti Anthony, Anouchka a Alain-Fabien ji tvrdě vystrnadily z jeho blízkosti.

Alain Delon / Zdroj: youtube.com

Rollinová v rozhovoru pro francouzský deník Le Figaro vyjádřila hluboké zklamání, že ji její milovaný Alain opustil, a že ji jeho děti připravily o možnost se s ním rozloučit.

„Milovali jsme se třicet let. Byla jsem u něj sedmnáct let a nyní jsem od něj byla násilně odtržena,“ svěřila se Rollinová.

Přestože děti věděly o jejich vztahu, veřejně ji prezentovaly pouze jako obyčejnou hospodyní.

Alain Delon / Zdroj: youtube.com

„Ani mi nedovolily říct sbohem. To je nelidské,“ dodala zdrceně.

Napjaté vztahy mezi Delonovými dětmi a Rollinovou vyvrcholily loni, kdy ji obvinily ze zneužívání zranitelné osoby a obtěžování.

Soud však jejich žalobu zamítl.

Alain Delon / Zdroj: youtube.com

Důvodem jejich nepřátelství byl zřejmě boj o otcovo dědictví a rozdílné názory na jeho péči po těžké mrtvici v roce 2019.

Všechny tři sourozenci se spojily proti Rollinové a loni se ji pokusily vyhnat z rodinné vily ve francouzském městečku Douchy.

Alain Delon / Zdroj: youtube.com

Když Rollinová dům na čas opustila, podali na ni žalobu a se souhlasem samotného Alaina Delona jí zakázali vstup do domu.

Paradoxně však Delon v rozhovoru pro britský deník The Times potvrdil, že s Rollinovou měl milostný vztah, čímž popřel tvrzení svých dětí.

Francouzský herec Alain Delon/ Zdroj: YouTube

Hiromi Rollinová a Alain Delon se poprvé setkali v roce 1992 při natáčení filmu Návrat Casanovy.

Od té doby se jejich cesty neodmyslitelně spojily a jejich láska trvala téměř tři desetilet

PSALI JSME: S LOPEZ MU TO NEVYŠLO, ŠTĚSTÍ NAŠEL JINDE: BEN AFFLECK VEDLE SVÉ BÝVALÉ MANŽELKY NYNÍ JENOM KVETE
í.
PŘIPOMÍNÁME: MARIE ROTTROVÁ PROZRADILA, PROČ ODMÍTLA ŠTAIDLA A GOTTA: KOMU NAKONEC DALA PŘEDNOST

Share