Poslední chvíle Karla Heřmánka: Svědek popsal, co se stalo

V neděli rodina Karla Heřmánka potvrdila, že slavný herec tragicky zemřel. Stalo se to v sobotu a ve stejný den se objevily první spekulace o jeho smrti.

Podle mluvčí policie Středočeského kraje Barbory Schneeweisové došlo ke smrti muže ročníku 1947 na střelnici na Příbramsku, zastřelil se. Žádné další podrobnosti ale pro iDnes.cz nesdělila.

Karel Heřmánek / Zdroj: youtube.com

Server eXtra.cz píše, že o údajné sebevraždě kolegy se dozvěděl herec, komik a moderátor Jiří Krampol. Je mu to moc líto, dle něj byl Karel skvělý chlap.

„Nevím to jistě, možná psychicky neustál tu ochrnutou tvář,“ řekl Krampol.

Karel Heřmánek / Zdroj: youtube.com

Novináři hovořili o smrti herce i s lidmi, kteří byli na místě tragické události. Všichni byli v šoku, nikdo nečekal, že by se to mohlo stát.

Jeden ze svědků prozradil, že k tragédii došlo po poledni a on tam jako svědek zůstal na žádost policie až do osmé hodiny večer.

Karel Heřmánek / Zdroj: youtube.com

Dle mluvčího středočeské záchranky Marka Hylebranta byl muž vážně poraněn, záchranáři se ho snažili zachránit, ale na místě bohužel zemřel.

Další zdroj údajně viděl, jak k tragédii došlo.

Karel Heřmánek / Zdroj: youtube.com

„Karel Heřmánek se dlouze zadíval do telefonu a pak zničehonic obrátil zbraň proti sobě a zastřelil se. Bylo to naprosto šokující,“ řekl informátor pro eXtra.cz.

PSALI JSME: UMĚLECKÝ SVĚT TRUCHLÍ, ODEŠLA VELKÁ HERECKÁ IKONA: DO NEBE ODEŠEL KAREL HEŘMÁNEK

PŘIPOMÍNÁME: IVETA VÍTOVÁ LUTOVSKÁ PO ROZVODU VYRAZILA DO SPOLEČNOSTI S NOVÝM MUŽEM: „TO JE MŮJ VOJTA“

Share