Anna Slováčková o náročné léčbě: „Snad je to na dobré cestě“

Před týdnem Anna Julie Slováčková oslavila 29. narozeniny, na sociálních sítích sdílela fotky z oslavy. Zpěvačka a herečka podstupuje náročnou léčbu, takže by si teď mohla odpočinout, ale dorazila na finále soutěže Anděl mezi zdravotníky.

Anička tam poskytla rozhovor pro server Blesk.cz, promluvila o svém druhém boji s rakovinou.

Anna Slováčková / Zdroj: youtube.com

Umělkyně inspiruje mnoho lidí, kteří chtějí vyřešit své problémy a odmítají se vzdát. Přesto Anna neskrývá, že léčba je náročná.

Chemoterapie jsou nejhorší součástí léčby, v těchto týdnech se cítí velmi špatně. To však nejsou jediné potíže.

Anna Slováčková / Zdroj: youtube.com

Zpěvačka vystoupila v Náchodě a vysvětlila, proč to nechtěla pokoušet. „Byla jsem nachcípaná,“ řekla pro Blesk.cz Slováčková.

Nyní se cítí dobře, protože „v sobě nemá žádné chemie“, ale po léčbě je unavená, navíc vedra pro ni rozhodně nejsou nic příjemného.

Anna Slováčková / Zdroj: youtube.com

Problémem je také to, že ve svém bytě nemá klimatizaci. Její tatínek Felix Slováček jí to radil, ale neposlechla ho a teď přiznává, že to byla její chyba.

Léčba pokračuje a pokud se něco změní, řekne to fanouškům. „Můj stav je v takové hruškové sezoně. Ale snad je to na dobré cestě,“ nechala se slyšet Slováčková.

Anna Slováčková / Zdroj: youtube.com

Na špatné věci se snaží nemyslet, jako by se nic neděje. „Čím víc se v tom utápím, tím hůř to snáším,“ dodala Anička.

PSALI JSME: SMUTNÁ ORNELLA KOKTOVÁ ODLETĚLA NA DOVOLENOU JEN S MLADŠÍM SYNEM A DCEROU: NA LETIŠTI NASTALA NEPŘÍJEMNÁ SITUACE

PŘIPOMÍNÁME: DOMINIKA MYSLIVCOVÁ OZNÁMILA ROZCHOD S MILIARDÁŘEM: POPRVÉ PROMLUVILA O TOM, CO SE STALO

Share