Diváci StarDance se pustili do Jana Tománka: „Jeho kecy jsou dlouhé, trapné a o ničem“

Nová sestava poroty v letošní řadě StarDance vzbudila mezi diváky nečekanou vlnu kritiky. Nejvíce se zaměřili na Jana Tománka, který v porotě nahradil dlouholetého člena Zdeňka Chlopčíka.

Na sociálních sítích se po prvním vysílání objevila řada komentářů, které požadují návrat Chlopčíka a vyjadřují nespokojenost se stylem hodnocení pana Tománka.

Diváci kritizovali jeho způsob vyjadřování a to, že podle nich příliš často bere slovo svým kolegům v porotě, kterými jsou letos Tatiana Drexler a Richard Genzer.

Podle některých uživatelů sociálních sítí je jeho hodnocení sáhodlouhé a působí povýšeně, prý jeho komentáře jsou jako monology.

„Nejslabší byl Tománek. Jeho kecy jsou dlouhé, trapné a o ničem,“ uvedl jeden z diváků.

Jan Tománek / Zdroj: youtube.com

„Vraťte nám Chlopčíka,“ žádá mnoho fanoušků. Někteří dokonce chtějí petici na to, aby se Zdeněk Chlopčík stal opět členem poroty.

Udělal si z toho legraci i grafik Tomáš Břínek alias TMBK. Na Instagramu zveřejnil vtipnou fotografii budovy České televize.

Zdá se, že Jan Tománek bude muset v následujících kolech něco udělat, aby získal důvěru diváků, kteří jsou zatím velmi skeptičtí vůči jeho účinkování v porotě StarDance.

PSALI JSME: EVA HOLUBOVÁ POPSALA SVŮJ STAV PO OPERACI: „BLBĚ SE MI DÝCHÁ“

PŘIPOMÍNÁME: NATÁLIE GROSSOVÁ REAGUJE NA KRITIKU A BRÁNÍ SE: „NEJSEM PROTEKČNÍ DÍTĚ“

Share