„Mám závěť. Je to dost velké pojištění“: Agáta Hanychová vysvětlila, proč sepsala závěť

Agáta Hanychová ve společném podcastu s Ornellou Koktovou čas od času odpovídá i na otázky diváků. Tentokrát dámy hovořily o pojištění a závěti.

Jedním z diskutovaných témat byla nedávno rvačka mezi Agátiným manželem Miroslavem Dopitou a jejím bývalým partnerem Jaromírem Soukupem, která se odehrála před jejím domem.

Agáta Hanychová / Zdroj: youtube.com

Hanychová poté přiznala, že se bojí o svůj život, navíc mediální magnát a moderátor měl u sebe doma legálně drženou zbraň, ale nyní už je známo, že ji mu policisté sebrali.

Vztah s jejím bývalým manželem, hercem a hudebníkem Jakubem Prachařem, také není zrovna nejlepší.

Ornella Koktová / Zdroj: youtube.com

Agáta je trojnásobnou maminkou, s Miroslavem má syna Kryšpína, s Jakubem dceru Miu a s Jaromírem dceru Rozárku. Samozřejmě má obavy i o své děti.

Jeden z diváků se obou dam zeptal, zda mají životní pojištění na své potomky.

Jaromír Soukup / Zdroj: youtube.com

„Nemám, ale mám závěť,“ odpověděla Agáta. Ornella upřesnila, že to není pojištění, ale její kamarádka má opačný názor.

„No to je dost velké pojištění,“ dodala Hanychová. Koktovou pak zajímalo, proti komu.

Agáta Hanychová / Zdroj: youtube.com

„Proti tatínkům. Já mám závěť, že všechno zdědí moje děti,“ vysvětlila Agáta. Ornella jí rozuměla, ale byla překvapená a dodala, že závěť ještě nesepsala.

PSALI JSME: BABIŠ SE POCHLUBIL SVÝMI HOUBAŘSKÝMI ÚLOVKY: LIDÉ SI VŠIMLI JEDNOHO DETAILU A ZNOVU SE SPEKULUJE O VZTAHU S MONIKOU

PŘIPOMÍNÁME: KAMARÁD JIŘÍHO VONDRÁČKA HO ZRADIL U SOUDU: TVRDIL, ŽE NEPRAVDIVÉ INFORMACE O HELENĚ VONDRÁČKOVÉ ZÍSKAL OD JEJÍHO BRATRA

Share