Veronika Žilková o pauze ve vztahu Korduly a Damiana: „Jako když řeknete, že si zajdete odskočit“

Veronika Žilková se objevila na společenské akci společně s Damianem Drahokoupilem, přítelem její dcery Korduly Stropnické, a s úsměvem komentovala jejich obnovený vztah.

V rozhovoru pro portál eXtra.cz Žilková nejen vtipně okomentovala půlroční pauzu ve vztahu své dcery, ale také se pochlubila studijními úspěchy Korduly.

Veronika Žilková / Zdroj: youtube.com

Nadační fond Šťastná hvězda uspořádal charitativní galavečer. Herečka podpořila svou nejmladší dceru, která tam byla modelkou na přehlídce.

Žilková zavzpomínala, že tehdy tam uváděla pořad Atlet roku a tam se seznámila s Martinem Stropnickým, který je otcem Korduly. Lze tedy říci, že bylo to pro ni kdysi důležité místo.

Kordula Stropnická / Zdroj: youtube.com

Dostala také jeden lístek zdarmaa její dcera chtěla, aby na akci dorazil její partner Damian. Herečka ho označila za neuvěřitelný doprovod, byla to pro ni čest.

Veronika je nadšená, že její dcera nejde ve stopách matky a dalších členů rodiny a věnuje se studiu ekonomiky a managementu.

Veronika Žilková / Zdroj: youtube.com

Pochválila Kordulu, že fantasticky odmaturovala a vybrala si obor, který chtěla, jde za tím, co ji baví. Je šťastná a pyšná na dceru.

Veronika odpověděla i na otázku ohledně pauzy ve vztahu Korduly a Damiana.

Kordula Stropnická / Zdroj: youtube.com

„Ale to jsou jen takové malé pauzy. To je, jako když řeknete na večeři, že si zajdete odskočit,“ zavtipkoval Žilková, a dodala, že podle ní šlo o velmi krátkou pauzu.

PSALI JSME: BOHDALOVÁ PO HOSPITALIZACI ZNOVU NA VEŘEJNOSTI: VYFOTILA SE S DCEROU A KUPEC ZAPLATIL ZA SNÍMEK 650 TISÍC

PŘIPOMÍNÁME: MONIKA MAREŠOVÁ PŘINUTILA PILOTA PŘISTÁT UPROSTŘED POUŠTĚ: LEOŠ MAREŠ POPSAL, CO SE STALO

Share