„Kdy už konečně v Praze zakážou ty koloběžky“: Bočanová zkritizovala koloběžkáře a sama sklidila kritiku

Mahulena Bočanová často na svých sociálních sítích něco komentuje nebo ukazuje. Herečka se tentokrát obořila na koloběžkáře v Praze. Podle ní jezdí po silnicích a chodnících a je to nebezpečné.

Její kritika byla ostrá a požadovala omezení pohybu těchto dopravních prostředků ve městě, protože koloběžkáři podle ní ohrožují nejen sebe, ale i ostatní účastníky provozu.

Mahulena Bočanová / Zdroj: youtube.com

„Můžete mi někdo vysvětlit, kdy už konečně v Praze, kde je tolik aut a tolik lidí, zakážou ty koloběžky?“ zeptala se naštvaná Bočanová.

Prý ohrožují nás všechny. Herečka se nezdráhala použít ostrá slova.

Mahulena Bočanová / Zdroj: youtube.com

Během svého proslovu však sama udělala velkou chybu, když se natáčela za jízdy autem, což vzbudilo rozhořčené reakce fanoušků.

Zatímco kritizovala koloběžkáře za nezodpovědné chování, mnoho sledujících ji upozornilo, že natáčení během řízení je také nebezpečné.

Reakce byly nekompromisní. „Kážete vodu, a pijete víno,“ vyjádřili se někteří sledující.

Další jí vytkl, že její vlastní chování za volantem není o nic lepší. „Nebezpečná jste vy, řídit a používat mobil je nebezpečné, navíc nezákonné,“ napsal jeden z uživatelů sociální sítě Instagram.

Mahulena Bočanová / Zdroj: youtube.com

Mahulena Bočanová se tak ocitla pod palbou kritiky, podle mnohých lidí je to také nebezpečný trend.

Přesto s ní většina jejích fanoušků souhlasila, někteří také upozornili, že v Paříži už byl tento problém s koloběžkami vyřešen.

Mahulena Bočanová / Zdroj: youtube.com

Doufají proto, že si toho vedení velkých českých měst všimne a bude také něco dělat.

PSALI JSME: HALINA PAWLOWSKÁ SE ZOTAVUJE PO KOLAPSU PLIC: KVŮLI ZDRAVOTNÍM PROBLÉMŮM ALE SKONČILA V SERIÁLU ZOO

PŘIPOMÍNÁME: ETZLER A CIBULKOVÁ SE ROZVEDLI PŘED 11 LETY, ALE TEĎ SPOLU HRAJÍ PŘED KAMEROU: „DĚLAJÍ DUSNO. NAŠTVALI SE,“ TVRDÍ ZDROJ

Share