Kauza Ewy Farne: Nela Slováková se po sedmi letech omluvila zpěvačce

Nela Slováková se negativně vyjádřila o zpěvačce Ewe Farně v roce 2013. Nešetřila žádnými odbornými urážkami.

Nela Slováková je známa tím, že nedostává certifikáty na roušky s ionty stříbra, které prodává. Také všechny zákazníky, kteří zakoupili u ni neexistující gely, neobdrželi žádnou omluvu.

.

Ještě podnikatelka je známa svým hrubým chováním k lidem. Ve dnešní době existují lidé, kteří nechtějí věřit, že jich oblíbená výherkyně že sexuální reality show Hotel Paradise muže jich zklamat.

Slováková se snaží být světici, ale není ta, za jakou se vydává. Nejdůležitějším důkazem bylo její vyjádření k Ewe Farně. V roce 2013 zpěvačka působila jako porotkyně SuperStar.

.

Nela se vyjádřila o zpěvačce na Facebook: “Ewa Farna, nebo jak se to správně píše, je ta největší ostuda SuperStar ever. Z malého, skromného a roztomilého dítěte vyrostla v něco odpornýho, tlustého, namyšleného a prostě idiotského”.

Nela měla ještě několik obviněni, například, že Farna ponižuje lidi a soutěžícím show SuperStar sráží ego.

.

Před sedmi lety, nějaký anonym na internetu vyřešil, že komentář Nely Slovákové patří do zlatého fondu Neliných přešlapu, a je potřeba ho zakonzervovat a vyčkat na moment, kdy ho autorce vmést zpátky do tváře.

To se stalo při situaci s rouškami. Dlouhou dobu na svůj komentář žádným způsobem nereagovala, ale dnes, nakonec se omlouvala.

.

“Zapomněla bych zmínit vyjádření z roku 2013 směrem na Ewu Farnou. Jsem se o ni nevybíravě vyjádřila vzhledem k tomu, že jsme spolu měly tenkrát nějaký spor”, – řekla podnikatelka.

“Omlouvám se, moje vyjádření bylo hloupé, mladistvé a nevybíravé. Ale mám pocit, že teď je rok 2020, že někdo jako zaspal z roku 2013”, – dodala Slováková.

.

Svou omluvu Nela promluvila velmi neupřímným tonem. Také několikrát zmínila slovo “nevybíravé”, také dodala vzdušnice uvozovky do slova spor.

Ještě ukončila tím, že nepřímo obvinila své kritiky, že žijí v minulosti a to, co se stalo před 7 lety je zapomenuté a promlčené.

Share