„Jsou to nepříjemné starosti a problémy“: Jaroslava Obermajerová promluvila o svých zdravotních problémech a také o tom, že ve filmech už hrát nebude

Mnozí rádi sledují, jak svou práci dělá herečka Jaroslava Obermajerová v seriálu Ulice. Za pár dní začne natáčení dalších dílů. Herečka chce znovu uvidět své kolegy, protože v tomto seriálu je již 15 let a všichni jsou pro ni jako rodina. Pro portál Život v Česku přiznala, že teď má nějaké problémy se zuby, takže je pravděpodobné, že ji diváci ve svém nějakem celovečerním filmu už neuvidí.

Vilma Nyklová je jednou z hlavních postav seriálu Ulice, mnozí diváci ji mají moc rádi. Tuto postavu hraje Jaroslava Obermajerová.

Zdroj: Martin Pekárek, TV Nova

V několika následujících dílech se diváci mohou těšit na sledování seriálu se svou oblíbenou herečkou.

Herečka prozradila, že po několika dnech natáčení bude pokračovat. Řekla, že ráda spolupracuje se svými kolegy, na tento seriál si už za patnáct let zvykla.

Zdroj: Reprofoto TV Nova

Nyní ale Jaroslava Obermajerová trpí silnými bolestmi zubů. Uvědomuje si, že jednou by se to mělo stát.

„Teď dost trpím. Jsou to nepříjemné zdravotní starosti a problémy. Kdo kdy s tím trpěl, tak ví“ řekla Jaroslava Obermajerová.

Zdroj: Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek a TV Nova

Herečka ale doufá, že až do začátku natáčení seriálu se vše skončí.

Novináři se bavili s herečkou i o velkých rolích, které ztvárnila. Například mluvili o filmech jako jsou Smrt stopařek, Kladivo na čarodějnice atd.

Zdroj: Reprofoto ČT

Tehdy to byly velké role, filmy o životě, teď se herečka převážně točí v seriálech.

Jaroslava Obermajerová míní, že nyní režiséři, kteří točí dobré filmy, ji příliš nepotřebují. Podle ní je nyní jiná doba, jiné požadavky a navíc už je výrazně starší.

Předpokládá, že žádné změny už nebudou.

Zdroj: TV Nova

Jaroslava Obermajerová uvedla, že teď málo režisérů točí dobré filmy. Za dobré filmy označuje českou klasiku.

Ale dobře si uvědomuje, že už není ta doba a nic takového se nestane, protože lidé chtějí něco jiného. Herečka nechtěla nikoho kritizovat, jen mluvila o nastalé situaci a jiných požadavcích.

Share