Mladý pár koupil opuštěný dům: a proměnil ho na nádherné místo

Mladý maďarský pár koupil opuštěný dům a proměnil ho na teplý útulný domov.

Lidé často dělají zázraky, když není možné mít to, co chcete. Naplní svůj tvůrčí potenciál, a tak získají skvělé výsledky.

Zdroj: poshepky.com

Tento mladý maďarský pár založil rodinu, porodil dítě a chtěl mít svůj vlastní útulný koutek. Byli ochotní si koupit úplně malý byt, ale i to bylo nad jejich možnosti. Pak se rozhodli udělat úžasný krok a nyní žijí v domě svých snů.

Zdroj: poshepky.com

Jak vše začalo

Zdroj: poshepky.com

Manžele nějakou dobu šetřili peníze a vzniklá částka stačila jen na koupi zanedbaného domečku. Nicméně, neměli z toho strach, koupili ho a byli si jistí, že mohou z něj udělat rajské místo. A víte co? Podařilo se jim to!

Oprava

Zdroj: poshepky.com

Vzhledem k tomu, že měli málo peněz, dělali vše postupně. Zpočátku opravovali podlahu a střechu, kterou se nepodařilo opravit z prvního pokusu. Pak se pár rozhodl postavit druhé patro. Po nějaké době i tohle zvládli. Pak postavili otevřenou verandu.

Obnovení

Zdroj: poshepky.com

V této fázi se rozhodli, že uvnitř nechají vše tak, jak to bylo. Nedělali opravu v moderním stylu, a rozhodli se vše zanechat ve venkovním duchu, jak to bylo původně myšleno.

Pár udělal všechno vlastníma rukama, nikdo jim nepomáhal.

Zdroj: poshepky.com

Nechali si všechno – starožitný nábytek, sporák, jen jim dali nový design.

Zdroj: poshepky.com

Samozřejmě je hezké žít v domě, který jsi vytvořil. Pár proměnil dům dočasného bydlení na svůj vlastní koutek. Chceme poznamenat, že během oprav se jim narodilo druhé dítě.

Zdroj: poshepky.com

Zdroj: poshepky.com

Postupně se zamilovali do života na venkově a rozhodli se si udělat zahrádku.

Zdroj: poshepky.com

Share