Obyčejná prodavačka zachránila život mladého muže a najednou se stala manželkou milionáře

Tato dívka jménem Julie po smrti jejího otce žila pouze s její matkou. Žili velice skromně, vydělávali peníze jak jen mohli. Po dokončení střední školy šla dívka studovat za právničku, ale studium musela kombinovat s prací v obchodě.

Julie pracovala v běžném obchodě s potravinami. Nacházel se v blízkosti jejího domu, takže měla příležitost postarat se o svou matku, která v té době byla vážně nemocná. Plat dívky byl velmi malý, ale postačoval, kromě toho Julie nebyla jedním z lidí, který by si stěžovali.

Zdroj: Freepik.com

Jednoho dne, pozdě v mrazivém zimním večeru, Julie zavírala obchod a měla v úmyslu odejít domů. Pak ji ale spatřil muž, který v letním oblečení seděl na schodech a třásl se od chladu. Vůbec jí ale nevěnoval pozornost, ani se neohlédl. Julie si myslela, že usnul.

Julii nejvíce překvapilo, že kolem míjelo mnohem více lidí, ale nikdo se na muže nedíval a ani si ho nechtěl všimnout. Dívce přišlo cizince líto, a rozhodla se, že ho probudí. Nepodařilo se jí to okamžitě, ale nakonec muž přišel ke svým smyslům, i když nerozuměl, co se děje. Júlia naplněna pocitem soucitu s úplným cizincem mu pomohla a pomalu jej zavedla k jejímu domovu.

Zdroj: Freepik.com

Muž byl jasně opilý, což šokovalo matku dívky, ale po chvíli se rozhodla své dceři pomoct. Ještě předtím, než se Julie vzbudila, odešel muž brzy ráno pryč, no ještě předtím požádal matku o odpuštění a řekl, že byl večer s někým v restauraci, a pak byl s největší pravděpodobností okraden.

Zdroj: Freepik.com

Uběhlo několik dní, kdy se Julie znovu setkala s tímto mužem. Čekal na ni přesně na stejném místě, kde byl naposledy. Nýbrž toho dne byl střízlivý, velmi krásný a elegantně oblečený. Dívka se rozhlédla a všimla si za ním stát drahé zahraniční auto. A mladý muž řekl, že přišel znovu aby osobně vyjádřil svou vděčnost a dík mladé dámě. Seznámil se s dívkou, představil se a řekl, že se jmenuje Roman.

O týden později učinil mladý muž, který se ukázal jako majitel ziskové společnosti, Julii nabídku, kterou nebylo možné odmítnout.

Zdroj: Freepik.com

Jak se říká, ve všem špatném třeba vidět něco dobré. Setkali by se mladí lidé, kdyby tu noc, po zapití další dohody v restauraci, nenarazil Roman na padouchy, kteří ho okradli? Pro svou laskavost a otevřené srdce lidem Julie našla to, co ani nehledala a neočekávala, že přijme – získala štěstí a lásku.

Takový příběh nás učí být laskavý a vstřícný, vždy připraven pomáhat všem, kteří to potřebují, bez hledání výhod pro sebe.

Share