“Když máš miminko na rukách, je to neuvěřitelný pocit”: Murad Makhmudov, přítel Moniky Bagárové, o otcovství

Už je tomu víc než měsíc, jak Murad Makhmudov a Monika Bagárová mají jiný život, díky tomu, že se jim narodila jejich dcera Rumia. Murad, který je sportovcem z MMA, se podělil o zkušenost narození jeho roztomilé dcery.

Zdroj: Instagram

Zdroj: Instagram

Zážitek

Murad říká, že každý muž musí zažít to, jak se jemu narodí dítě. “Protože když je dítě ještě v břiše, tak to nějak nechápeš, ale když ho máš na rukách, je to neuvěřitelný pocit,“ řekl sportovec. Pokud jejich dcerka pláče, tak ji většinou uklidní Monika, říká Makhmudov. Jinak on zvládá jiné věci, jako přebalování a koupání. Ještě povídá, jsou s dcerou podobné tím, že milují spaní a hodně papat.

Ještě před porodem Monika říkala, že sledovala, jak se chova Murad s dětmi a díky tomu věděla, že bude z něho překrásný táta.

 

 

Zdroj: Instagram

Situace v rodině

Naštěstí, jak říká Murad, příběhy o tom, jak se rodiče dlouho nevyspí po narození dítěte, není o nich s Monikou. Jejich nádherná dcera skoro celou noc spí a jenom občas se probudí, jako každé miminko. Po tom, jak se jím narodila Rumia, vztah Murada s jeho přítelkyní se mnohem zdokonalil.

Zdroj: Instagram

 

Zdroj: Instagram

Share