„Mám teď úplně všechno převrácené“: Monika Bagárová přiznala životní změny

Náš svět je velmi krutý, ale stále má velmi roztomilé věci, jako jsou novorozené děti a jejich krásné maminky. Mezi českými celebritami je jednou z takových maminek Monika Bagárová. Po narození dcery se její život zcela změnil, v některých ohledech si to sama až do konce neuvědomuje.

Mladá Maminka Monika Bagárová porodila dceru před více než měsícem a od toho dne se stala úplně jinou. 5. července oslavila 26. narozeniny.

Zdroj: Instagram

Předtím byla českou hvězdou, zpěvačkou, užívala si života a své popularity. Nyní se ale poprvé stala maminkou a postupně se dozvídá všechny detaily mateřské péče a lásky.

Zdroj: Instagram

Novináři portálu eXtra.cz se rozhodli zeptat zpěvačky na její současný život. V poslední době nereaguje, protože je velmi zaneprázdněná.

Zdroj: Instagram

„Mám teď úplně všechno převrácené“ jediné, co napsala Monika Bagárová ve své odpovědi pro eXtra.cz.

Zdroj: Instagram

Nyní je zaneprázdněna úplně jinými záležitostmi, takže komunikace s médii ji zatím vůbec nezajímá. Dá se to pochopit, je jí to úplně jedno.

Zdroj: Instagram

Jistě existují některé matky, které nemohou být dlouho doma, takže se brzy po porodu vrátí do práce. Zpěvačka to ale nechce.

Zdroj: Instagram

S největší pravděpodobností bude Monika Bagárová ještě několik měsíců doma se svou dcerou, než se vrátí ke zpěvu.

Zdroj: Instagram

Přátelé zpěvačky řekli, že protože je to její první potomek, snaží se vše prozkoumat a snaží se být ve všem maximálně opatrná.

Zdroj: Instagram

Teď ji tedy kromě dcery Rumií nezajímá skoro nic.

Nyní jí pomáhá mnoho přátel, a samozřejmě její rodina a partner Machmud Muradov. Je jim za to velmi vděčná.

Share