Herečka Eva Burešová slaví 27. narozeniny: dostala polibek od Marka Lambory a úžasný dárek

Herečka Eva Burešová oslavila 22. července 27. narozeniny. Na place seriálu Slunečná oslavenkyně dostala krásný dort i polibek od svého kolegy Marka Lambory. Měla z toho radost, byla šťastná.

Pokud budeme mluvit podrobněji, kolegové ze seriálu Slunečná gratulovali herečce o den dříve, tedy 21. července.

Zdroj: FTV Prima

Byl pracovní den, herci se připravovali hrát své role, ale její kolegové se rozhodli ji překvapit. Povedlo se jim to, Týna Popelková byla příjemně překvapená.

Zdroj: FTV Prima

Herci a další členové štábu jí nečekaně přinesli dort, který pro ni speciálně vyrobili, přinesli kytice květin a popřáli vše nejlepší.

Zdroj: Instagram

Dort byl velmi neobvyklý, byl pečený na motivy knihy Malý princ. Nebyla to náhoda, ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová věděla, jaký dort by měl být.

Zdroj: Instagram

Eva Burešová přiznala, že Malý princ je její nejoblíbenější knížkou. Podle svých slov si tuto knihu přečte každý rok a pokaždé v ní najde něco nového.

Zdroj: FTV Prima

V práci všichni dobře věděli, že miluje tuto knihu, dokonce i předtím dostavala nějaké dary související s touto tématikou. Dort se jí líbil, byl vynikající.

Ochotných pogratulovat herečce bylo opravdu hodně.

Zdroj: FTV Prima

Například herečka Eva Decastelo se svým manželem René a se svými dvěma dětmi, herec Jan Plouhar, Bára Jánová a samozřejmě Marek Lambora.

Zdroj: FTV Prima

Marek Lambora v seriálu Slunečná je láskou Evy Burešové. Fanoušci seriálu by si přáli, aby se tato dvojice randila nejen v seriálu, ale i v reálném životě.

Zdroj: FTV Prima

To se ale nyní neděje, herci uvedli, že jsou příliš rozdílní, než aby byli spolu. Nyní je Marek Lambora údajně spojován s modelkou Andreou Bezděkovou.

Zdroj: Instagram

Během gratulace se herec naklonil k oslavenkyni a něco jí šeptal do ucha. Co přesně jí řekl, nikdo z těchto dvou nechtěl později prozradit.

Zdroj: FTV Prima

Oslavenkyně vypadala hezky, měla na sobě krásné zelené šaty.

Za zmínku stojí, že podobný způsob gratulace během natáčení seriálu Slunečná se již stal tradicí.

Share