Proč nezkusit štěstí jinde? : «Timo mě oslovil a požádal o přátelství», řekla Ariana

Timo Tolkki, kterého v Česku známe jako manžela prvorozené Gottové dcery Dominiky má slabost pro ženy a obzvlášť z blond vlasy.

Naposledy se snažil oslovit blondýnku čarodějku Arianu Argoni. Manželka finského kytaristu opouští a požádala o rozvod, asi proto Tolkki zkouší navázat vztah i s někým jiným.

.

Ariana prozradila, že jí Timo napsal a nabídl přátelství, i když neví z jakého důvodu. To na ní ovšem nezapůsobilo a na zadané muže nereaguje, je to pro ní tabu.

Jiné informace k situaci neposkytla, protože se s Dominikou zná osobně a ví, jaké to je prožívat nevěru nebo flirt. Tolkki si možná Arianu vyhledal také kvůli tomu, že stejně jako on trpí bipolární poruchou.

/

Tato nemoc kdysi populárního a talentovaného muzikanta dostala až ke dnu a se sebou začal táhnout i manželku Dominiku. Ta se ale včas vzpamatovala a snaží se začít nový život.

Podle čarodějky Argoni tato porucha je velmi zákeřná a nejde kontrolovat. Přechází do mánie a potom stáhne člověka do úplné temnoty.

.

Ariana si myslí, že Tolkki právě pod vlivem mánie vycítil možnost se dostat znovu nahoru prostřednictvím dědictví, které zůstalo po smrti otce Dominiky, ale nemělo to nic společného s racionálním uvažováním.

/

Nejstarší Mistrová dcera se toho nechtěla účastnit a projevila úctu k zesnulému tatínkovi.

Ariana Dominiku podporuje a jako vědma ví, že nakonec zvítězí. Zatím ještě zákonné manželce finského hudebníka věští možnost se odrazit ode dna v příštím roce a znovu zazářit, i když hodně lidí tomu nevěří.

.

„Cítím v ní ten obrovský potenciál bývalé bojové sportovkyně. Jen musí pochopit, že síla je v ní, jen v ní a žádný muž jí to nemůže sebrat, ať se děje, co se děje,“ dodala čarodějka.

/

Share