Test na všímavost: Na snímku je malý pejsek a najít ho, jak se ukázalo, není snadné

Pečlivě se podívejte na navrženou fotografii. Na snímku je u cihel malý pejsek. Málokdo dokáže psa odhalit za 15 vteřin. A Vy můžete?

Zdroj: life.today.ua

Pečlivě se podívejte na navrženou fotografii. Na snímku je u cihel malý pejsek. Najít ho, jak se ukázalo, není snadné. Jen málo lidí dokáže psa odhalit za 15 sekund. A Vy můžete?

Nabízíme vám výběr! Můžete vyřešit hádanku a snadno najít psa u cihel. V tomto případě čas pro vás nehraje žádnou roli, hlavní věc je vyřešit hádanka a odhalit ocas hezkého muže.

Další možností je test na všímavost. Zde je důležité vážně přistupovat k úkolu. Nejprve se uvolněte a odpočiňte si od duševního toku, který naplňuje vaši hlavu. Je lepší odejít do ústraní vás nic nerozptylovalo. Tak budete moci vydržet čistotu experimentu a budete přesně vědět, zda jste v pořádku s pozorností, důvtipem a ostrostí zraku. Ach ano, také se schopností vidět nečitelné věci a dívat se na svět z jiného úhlu.

Ve druhém případě nezapomeňte zaznamenat čas. Řešení testu pozornosti je nutné za 15 sekund. Pokud jste nespali, hladoví, nadšení nebo unavení, dejte si 20 sekund na vyřešení problému.

Pokud se vám podařilo najít psa v určeném čase, pak vám blahopřejeme, s vašimi duševními schopnostmi, jmenovitě s pozorností, je vše v pořádku. A pokud ne, nezlobte se, vše vyžaduje praxi. Náš mozek je trénovaný.

Zdroj: life.today.ua

Share