„Holku vychovávali její prarodiče na venkově“: Dívka vyrostla a začala vydělávat více než 20 milionů dolarů ročně

Začátek příběhu Li Ziqi je smutný. Když byla ještě velmi malá, ztratila matku. Dívka začala žít se svým otcem, který se brzy znovu oženil. Vztah s nevlastní matkou byl špatný. Musela se přestěhovat, aby žila se svými prarodiči na venkově Mien-jang v jihozápadní Číně.

Zdroj: tourister.ru

Přestože byl život s babičkou a dědečkem dobrý, ale staří lidé neměli dost peněz na podporu Li. Již ve 14 letech Ziqi odešla ze školy a odjela do města. Tam pracovala jako servírka, zpěvačka, DJ, prodavačka na Taobao. Li si na tyto roky vzpomíná jako na nejtěžší. Doslova musela přežívat. V nejhorších dnech spala na lavičkách v parcích.

Zdroj: tourister.ru

Poté, co její dědeček zemřel, se Ziqi vrátila do vesnice, aby se starala o nemocnou babičku. Stále nebylo dost peněz. Tak se dívka rozhodla zkusit natočit video o životě na vesnici.

Zdroj: tourister.ru

Li Ziqi je nyní jedním z nejpopulárnějších youtuberů v Číně. Má přes 11 milionů sledujících. Vytváří videa beze slov, jak dělá domácí práce. Je slyšné klidná hudba a zvuky přírody. Li nejprve plánovala vařit čínská jídla, jejichž tajemství jí předal její dědeček. Ale pak se rozhodla na to neomezovat se.

Zdroj: tourister.ru

Dívka se nebojí tvrdé práce. Odvážně jde do lesa, nasekává bambus a vyrábí z něj nábytek.

Zdroj: tourister.ru

Ve videu se často objevuje její babička. Je vidět, že ženě je již dávno nad 70, ale vtipkuje se svou vnučkou a pomáhá s domácími pracemi.

Zdroj: tourister.ru

Li Ziqi dosáhla úspěchu. Populární je nejen v Číně, ale i v zahraničí. Nyní nemá problémy s penězi, ale dívka dále žije skromně. Videa a internetový obchod v loňském roce vydělaly 23 milionů dolarů.

Zdroj: tourister.ru

Zdroj: tourister.ru

Zdroj: tourister.ru

Share