Mladý muž zveřejnil fotografii neznámé konstrukce a požádal lidi, aby mu pomohli zjistit, co to je: tak absolvujete test na stáří

Mladý muž zveřejnil fotografii neznámé konstrukce a požádal lidi, aby mu pomohli zjistit, co to je, ale náhodně urazil desítky z nich. Fotografie se změnila v test, po kterém se mnozí okamžitě zaznamenali sebe u starší věkové skupiny.

Zdroj: kenguru.plus

Muž si všiml podivnou konstrukci a začal přemýšlet, co by to mohlo být. Pak se rozhodl za pomoci obrátit na odborníky, kteří jsou vždy rádi, když se podělí o své rady a názory.
Autor publikoval fotografii zajímavého objektu, který vzdáleně připomíná rozbitou pitnou fontánu, kterou lze vidět na mnoha místech ve Spojených státech, a požádal lidi, aby mu pomohli s uznáním.
„V koupelně mám nějaký kovový kohoutek. Co je to za věc? “

Zdroj: kenguru.plus

Ten chlap nemusel dlouho čekat na odpověď, protože většina komentátorů snadno poznala podobu popelníku.
„Ha-ha-ha, to je popelník!“ Od té doby co bylo možné kouřit uvnitř.“
„Bože, za 20 let jsem takové popelníky neviděl.“
A také někteří vysvětlili, jak to funguje.
„Osoba hodí cigaretu do vybrání a pak páku otočí tak, aby se části spodní části popelníku rozložily a vajgl padl dole.“ Tímto způsobem se můžete zbavit silného zápachu.
Taková zařízení stále najdete v letadlech.

Zdroj: kenguru.plus

Tyto popelníky zůstávají v kabině letadel nejen kvůli tradicím a provozu starých modelů, ale také například na žádost Evropské agentury pro bezpečnost letectví – v případě, že se jakýkoli cestující stále rozhodne porušit zákaz kouření.
Pravděpodobně jste zažili jejich předchůdce při cestování ve starých autech.

Zdroj: kenguru.plus

Zatímco autor příspěvku pravděpodobně pociťoval radost a úlevu, že záhada byla vyřešena, mnoho uživatelů bylo vážně rozrušených. Lidé byli zarmouceni tím, že si uvědomili, jak staří jsou, zatímco dokázali rozpoznat objekt, který je v moderním světě zjevně vzácný.
„Bože. Cítím se starověký. “
„Sakra, není to tak staré.“
„Počkejte, jsem tak starý?“
„Teď se cítím starý, protože vím, co to je.“
A jeden komentátorů dokonce označil publikaci za jednou z nejlepších, zřejmě narážel na neočekávaný obrat, k němuž tento nevinný příspěvek vedl.
„Je to nejlepší příspěvek na webu, jaký jsem kdykoli viděl.“

Share