Příběh kočky jménem Hans: Jak se kočka vypořádala s obrovským neštěstím

Když dobrovolníci uviděli Hanse – kocoura s velikým popálením, nemohli zadržet své slzy. Na těle měla výraznou popáleninu a nešťastné zvíře přežívalo velkou bolest. Jak se ukázalo, na nešťastného kocoura se vylila vroucí voda a majitelé ho nechtěli přivést k veterináři a ránu peroxidem vodíku dezinfikovali. Kvůli děsivému zápachu, který se objevil, nevpustili kocoura do domu, no nechtěli ho zabít, protože to považovali za velký hřích. Ale trápení živého tvora se z nějakého důvodu vůbec nepovažovala za hřích!

 

Zdroj: Mimimetr.me

 

Zdroj: Mimimetr.me

 

 

Výsledkem bylo, že rána na těle kocoura začala hnít a zmenšovat, a proto se jeho oči začaly zvedat až na čelo. Chudák kocour, jak to všechno vydržel! Aktivisté za práva zvířat odvezli nešťastnou kočku na operaci, během níž měla problémy se srdcem. Veterináři si mysleli, že zvíře nepřežije. Ale skutečný zázrak zachránil kočku, která se začala znovu zotavovat.

 

Zdroj: Mimimetr.me

 

Jednomu z pracovníků veterinářské kliniky se Hans tak zalíbil, že se ho rozhodl vzít k sobě. Nyní má domácí mazlíček pocit skutečné péče a lidské lásky. A rána je úplně zahojena.

 

Share