Dívka chtěla mít mikádo, ale kadeřník to trochu přehnal: co se z toho stalo

Dívka z USA přišla do salonu krásy pro nový účes, ale kadeřník to trošku přehnal. Rychle odřízl dívce trochu víc vlasů, než bylo nutné, a přeměnil dívku na kluka. Přes tohle stejně klientka spokojená – nový styl se jí líbil.

Zdroj: kenguru.plus

Mladá nevadská obyvatelka nechávala si narůst vlasy po dobu mnoha let, ale v srpnu roku 2020 se rozhodla, že by měla být ostříhána: konečky její vlasů byly až po paty. Řekla a udělala: Američanka šla do salonu za novým účesem.

Zpočátku však všechno šlo podle plánu. Kadeřník poté, co poslouchal přání holky, začal pracovat. Ale kvůli tomu, že se hodně bavil se zákaznici, zapomněl na její přání a ostříhal mnohem víc vlasů, než bylo nutné.

Už nebylo možné opravit chybu, takže se muž musel dostat ze situace. Byla jen jedna cesta z této situaci – přivést to, co začalo, až do konce. Jak dívka později připustila, samozřejmě chtěla krátký účes, ale počítala, že bude mít mikádo.

Očekávání klientky nebylo splněné, ale zjevně nebyla příliš smutná.

Dívku nyní nelze poznat.

Celé video sestřihu se objevilo na Instagramu 3. srpna. Video s přeměnou Američanky se stalo virovým, získalo 79 000 lajků a lidem se líbí její nový styl.

Share