Každý měsíc se asociuje s ptákem, který muže hodně říct o povaze člověka

Víte, že je každý měsíc spojen s ptákem? Ptáci o vás mohou hodně říct! Vyberte ptáka vašeho měsíce na obrázku a zjistěte více o své povaze.

Zdroj: zerkalo.cc

1. Leden: Sova

Pečlivě si vybíráte slova a při mluvení pečlivě uvažujete. Navzdory vaší klidné povaze vaše výmluvnost překvapuje ostatní! Komunikujete podle svých vlastních podmínek, ale buďte si jisti, že vaše myšlenky jsou hluboké a smysluplné.

2. Únor: Papoušek

Nejste nudní ani předvídatelní, jste známí svou schopností dívat se na věci z jiného úhlu. Kreativní psaní, umění nebo hudba jsou typické pro vaši osobnost. Vaši přátelé a příbuzní se neustále inspirují vaší jedinečnou povahou a energií pro život. Nežádáte o pozornost, ale určitě si ji zasluhujete!

3. Březen: Červenka obecná

Červenky jsou vytrvalí ptáci! Máte zvláštní schopnost překonat i ty nejnáročnější bouře. Vaši příbuzní jsou ohromeni vaší silou a zásadami. Někdy se můžete cítit unavení, ale ukazujete to jen zřídka. Místo toho zaměřujete své úsilí a sledujete výsledky. Jste silní a odolní.

4. Duben: Kanár

Typickým pro kanáry jsou smích a zábava. Milujete povzbuzovat a bavit lidi. Pokud uvidíte nějaký vtip, vaše komentáře ho udělají dvojnásobně vtipným! Kanáři jsou velmi zábavná stvoření!

5. Květen: Slavík

Jak sladká je vaše ptačí píseň! Rozjasníte den každému člověku, na kterého narazíte. Vaše vždy pozitivní, jasná nálada je nakažlivá a obecně způsobuje závist od ostatních. Váš laskavý úsměv změní kyselou náladu na šťastnou. Naštěstí vás nikdo neviděl bez úsměvu na tváři.

6. Červen: Holub

Královský pták. Jste přirozeným vůdcem, ať si to uvědomujete nebo ne. Převezmete odpovědnost a z chaosu vyřídíte pořádek, ať je to vážná situace, nebo jen návštěva školy. Neexistuje žádný seznam úkolů, který byste nemohli vyřešit.

7. Červenec: Orel

Jste sebevědomý jako orel. Vaše schopnosti poslechu jsou nepřekonatelné. Lidé vám často vyprávějí svůj životní příběh. Vy budete držet tajné informace zcela pod pokličkou. Můžete také rozveselit nebo pobídnout ostatní jít správným směrem.

8. Srpen: Ledňáček říční

Jste nejpřátelštější lidé. Vás baví nejen poznávat nové lidi, ale nějakým způsobem nutit nové lidi, aby vás poznávali. Je o vás známo, že poskytujete pomoc těm, kdo ji potřebují. Díky své štědrosti rádi pomůžete každému, s kým komunikujete.

9. Září: Jestřáb

Jste hrdinou svého příběhu! Navzdory mnoha problémům se k tomuto případu stále vracíte. Vaše činy nezůstávají bez povšimnutí, ale nenávidíte svou vlastní tvrdohlavost. Tato silná kombinace hrdinství a pokory vás nutí obdivovat doma i v práci. Lidé se na vás spoléhají.

10. Říjen: Labuť

Tento pták je mistrem! Vždy máte odpověď. Rádi pomáháte a můžete najít řešení jakéhokoli problému v rekordním čase. Milujete mít pravdu. Každý se na vás obrátí jako první, když potřebuje dobrou radu.

11. Listopad: Kohout

Jste nejlepší přítel, kterého byste mohli mít. Budete vždy na straně svých přátel a budete mít ochranu, když budete čelit obtížným situacím. Nejen povedete ostatní správným směrem, ale také se nebudete nudit.

12. Prosinec: Krkavec velký

Fascinující pták intrik a tajemství. Jste dobrodruh. Jistý a zvědavý, vždy hledáte něco nové. Jste soběstačný a zcela šťastný sám. Možná nejste životem a duší večírku, ale určitě zažijete něco nového.

Share