Pozoruhodně mladá: Pětapadesátiletá Monica Bellucci zaujala svou neutuchající krásou

Monica Bellucci ukázala další fotografii, na které vypadá, jako by jí nebylo 55, ale jakoby byla nejméně o 10 let mladší. Jak se svěřila nejslavnější italská žena, focení bylo uspořádáno pro francouzský časopis Paris Match.

 

Zdroj: Instagram.com

 

Herečky si vybrala odvážný outfit: černou koženou bundu a top, který zdůrazňoval její svěží prsa. Doplnil svůdný obraz náhrdelníku a prstenu od Cartiera s velkými modrými kameny. Zvláštní pozornost si zaslouží styling: mírně rozcuchané vlasy vypadají stylově a mladistvě. Stejně jako make-up s bezchybným tónem pleti, lehkým oparem v očích a smyslnými rty.

 

 

Monica se záhadně usměje a dívá se na kameru s lehce fascinujícím mžouráním. „Doufám, že jste měli nádhernou dovolenou,“ – říká titulek k mimořádné kráse. Odpověď fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat. Fanoušci nešetří komplimenty své oblíbené herečce a nazývají ji bohyní, ohromující a nejkrásnější ženou na světě.

 

Zdroj: Instagram.com

 

Stojí za zmínku, že na fotografii Bellucci nemůže skrýt skutečnost, že vypadá šťastně a harmonicky. Je možné, že 55letá hvězda konečně našla novou lásku. Připomeneme, rozhovor v kterém dříve naznačila, že její srdce není volné. Nebyla však v žádném spěchu, aby přiznala, kdo byl jejím vyvoleným.

 

Zdroj: Turkish.aawsat.com

 

Je třeba připomenout, že po rozvodu s otcem jejích dětí, francouzským hercem Vincentem Casselem, byla Monica Bellucci po dlouhou dobu sama.

 

Zdroj: Eu.usatoday.com

 

Pro italskou dívku nebylo snadné najít vhodný večírek. Přesto její srdce roztavil mladý umělec Nicholas Lefebvre. Vztah páru však netrval dlouho. Bývalí milenci se rozloučili a slibovali jeden druhému, že vždy zůstanou dobrými přáteli.

 

Share