„Žena chodila s chlapem osm let, ale klepání na dveře dalo všechno na své místo“: Tajemství bylo odhaleno

Bonnie Mitchell si vždy myslela, že jejich vztah s Jamesem je v pořádku. Žena s ním chodila osm let. Někdy jezdil muž na služební cesty a ženě se strašně stýskalo po něm. V roce 2011 se všechno dramaticky změnilo, když uprostřed noci někdo zaklepal na jejich dveře.

Zdroj: syl.ru

Tajemství bylo odhaleno

V říjnu 2011 uslyšeli James a Bonnie klepání na dveře. Už bylo pozdě a žena nechtěla vstávat z postele. James řekl, že se dohaduje, kdo přišel, ale odmítl to objasnit.

Příštího dne uvedl, že to byla jeho bývalá přítelkyně, se kterou dělili majetek. Bonnie o tom slyšela poprvé. Pochopila, že ji James podvádí, protože kdo by o 8 let později přišel dělit majetek.

Muž se zpočátku nechtěl přiznávat, ale pak se vzdal. Ukázalo se, že když chodil s Bonnie, paralelně chodil i se svou „ex“, která žije 20 minut od domu Bonnie. Zpočátku byla žena strašně naštvaná, protože její přítel jí lhal 8 let. Pak se sbalila a opustila Jamese, a už se k němu nikdy nevrátila.

Zdroj: syl.ru

Co se pak stalo?

Bonnie těžko přežívala zradu partnera, dokonce onemocněla, ale pak se uzdravila. Dokonce se jí podařilo poznat Jamesovu milenku. Ukázalo se, že životy obou žen byly velmi podobné. Bonnie řekla, že druhá přítelkyně jejího bývalého partnera byla skvělým a velmi laskavým člověkem. Když se s ní setkala, zpočátku nevěděla, co říct.

Zdroj: syl.ru

„Mluvili jsme trochu o všem: o cestování, letech, Jamesi. Ona je spíš jako moje sestra než ta, se kterou mě můj přítel podváděl. Mohly bychom být dobrými kamarádkami,“ řekla Bonnie.

Bonnie si také všimla, že žije dál. Změnila svůj vzhled a nyní vypadá jinak. Ale žena přestala věřit lidem a po Jamesi ještě neměla vážný vztah. „Jsem ten typ holek, které budou kontrolovat váš mobil a e-mail. Nemyslím si, že budu někdy schopna někomu znovu důvěřovat,“ dodala žena.

Share