Categories: Život

„Který se vám nejvíce líbí“ : Vybraný pes vám řekne, který muž je pro vás ideální

Vybraný pes vám řekne, který muž je pro vás ideální, a není pro nikoho tajemstvím, že různé typy mužů jsou vhodné pro různé ženy. Koneckonců, všechny ženy jsou jiné a každá čeká na splnění přesně svých tužeb.

Nabízíme malou hru a vybereme psa, který se vám nejvíce líbí. Vybraný pes vám řekne, který muž je pro vás ideální:

.

Nemůžete dva, vybrat ten, který se vám nejvíce líbí. A pokud jste si nevybrali žádný ze psů, přečtěte si na konci něco zajímavého o sobě.

1.Aristokratický retrívr

.

Pokud jste si vybrali tohoto psa, pak nejlepší volbou pro vás je chytrý a klidný muž. Vnější krása pro vás není tak důležitá jako péče o muže. Je pro vás neuvěřitelně důležité, že mezi vámi existuje porozumění a důvěra.

Ženy, jako jste vy, nejsou ochotny měnit partnery, jako jsou rukavice, raději máte rádi život. Jste věrní své lásce, dokud nepřekročí nějakou hroznou linii.

Teplý a pozitivní, s trochou štěstí, je pro vás těžké důvěřovat okamžitě, člověk vás musí dobýt postupně. Víš, jak inspirovat muže k jakémukoli výkonu.

2. Věrný pastýř

.

Pokud jste si vybrali tohoto psa, pak láska není pro vás prázdné slovo. Pokud máte rádi, pak láska, duše a skutky. Jste úžasná hostitelka a pro své děti někoho roztrhnete.

Často si vybírají muže, kteří si neuvědomují, co ve své rodině vytváříte, si rychle zvyknou na dobro a věří, že vše vypadá, že samo o sobě vyvstává. Avšak marně jsou.

Jste vhodný pro muže, který ocení vaše úsilí. Vedle královny by měl být pouze král. A vy jste opravdu královna a velmi elegantní žena. I v teplákových soupravách můžete vypadat nádherně, pokud vás váš muž oceňuje.

3.Cute malý teriér

.

Květiny kvetou z vaší charismy. Navzdory vaší ženskosti je však uvnitř vás ocelová tyč. Muž, který bude silnější než vy, je pro vás vhodný, protože uvnitř vás je plamen a vaše oči svítí čarodějnickým světlem.

Pro mnoho mužů jsi fatální žena, pamatují si na celý tvůj život. Potřebujete muže, který přebírá odpovědnost. V mladším věku jste si vybrali muže slabší než ty, které neskončily ničím dobrým, prostě vám nejsou hodné.

4. Klidný a pozorný pes

.

Potřebujete muže, který vás ochrání před všemi útrapy světa. Chcete-li si ho vzít, opravdu jste byli jako za kamennou zdí.

Milující a laskavý, přijímáte jakékoli zvláštnosti a zvyky své milované a obvykle nejste nikdy nespokojeni. Je tu však něco, co vám smrtelně bolí, a neodpouštíte to, je to zrada.

Upřímně pracujete na vztazích a vytváříte záda, kterou váš manžel a děti potřebují. Snadno a jednoduše vyhlaďte ostré rohy a všechny myrity.

Pokud se vám pes nelíbil

Jste opravdu kreativní člověk a kreativita pro vás není jen slovo, ale životní styl. Milujete všechno neobvyklé, můžete doslova „číst“ lidi.

Nejvhodnější je pro vás citlivý a starostlivý muž, který bude sympatický se změnami vaší nálady.

Nebudete žít na úkor svého muže, ale nemůžete vydržet chamtiví muži. Velkorysost pro vás je pravděpodobně ukazatelem štědrosti duše.

Jana Dvořák

Recent Posts

Anna Slováčková pobavila fanoušky neobvyklými účesy: „Váš kluk má smysl pro humor. Toho si nechte, ten se hodí v životě,“ reagují lidé

Anna Slováčková si před pár dny znovu oholila hlavu a fanouškům ukázala, jak vypadala před…

8 hodinami ago

„Jeden z nejlepších zážitků mého života“: Markéta Pekarová Adamová se pochlubila velkým úspěchem

Markéta Pekarová Adamová se politice věnuje více než 15 let a v listopadu 2021 se…

10 hodinami ago

Lucie Křížková se pochlubila roztomilou novinkou: Její rodina se rozroste

Moderátorka a bývalá modelka Lucie Křížková a její manžel, jachtař David Křížek, vychovávají dvě děti…

12 hodinami ago

Kdy proběhne poslední rozloučení se Simonou Postlerovou: Uskuteční se i mše svatá

Česko v neděli zasáhla smutná zpráva, do nebe odešla herečka Simona Postlerová. Poslední rozloučení s…

14 hodinami ago

Syn Lucie Šafářové Oliver slaví 2. narozeniny: Malý Plekanec roste jako z vody a tatínkovi jako z oka vypadl

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si užívají rodičovství plnými doušky. Mají 4letou dcerku Leontýnku a…

15 hodinami ago

Kateřina Neumannová si užívala sluníčka na pláži a pochlubila se fotkou v plavkách: „To bude nápadníků,“ reagovala její dcera

Kateřina Neumannová se začala profesionálně věnovat sportu v roce 1991, kdy jí bylo 18 let.…

15 hodinami ago