Categories: Život

Vyprávění: „Můj manžel je skutečný zrádce. Za nos vodil nejen mě, ale i svou matku“

Můj manžel je skutečný zrádce. Nemá v sobě nic mužského, ale pouze promýšlí strategie svých dalších podvodů. Vzali jsme se patnáct let po jeho prvním rozvodu. Na první pohled to byl velmi bohatý muž s autem a postavením. Jeho matka byla v té době již stará. Předčasně ovdověla a on jí neustále pomáhal a dával jí většinu platu. Navíc s ní bydlel, takže si zároveň zahrál na kutila, tílka a milovaného dítěte.

Když jsem se objevila, paní Marie byla nejprve potěšena. Snažily jsme se spřátelit a hledat kompromisy. Z toho však nevzešlo nic, co by stálo za to. Postupem času nám začala lézt do osobních životů a já jsem nevěděla, jak se s tím správně vypořádat a zda má vůbec cenu se nějak rozhodovat.

Žena a tchyně/ilustrační foto/Zdroj: killtime.su

Po svatbě jsme začali bydlet v bytě našich příbuzných. Manžel nám v té době stavěl dům. Od prvního dne to u nás bylo nějak divné: celý jeho plat šel na stavbu a můj šel na potřeby rodiny. Nekupoval mi dárky, vždy mě žádal o zaplacení nákupů a neváhal brát peníze za benzín.

O šest měsíců později mě moje tchyně vyděsila. Řekla, že utrácím příliš mnoho a že není nákladově efektivní přivést mě do práce. Zpočátku jsem se snažila vymlouvat a své cesty motivovala tím, že si benzín platím sama. Takové argumenty ale na tchyni nezabraly. Usmířila jsem se a začala do práce jezdit MHD.

Peněženka/ilustrační foto/Zdroj: killtime.su

O víkendech jsme vždy zůstávali doma. Tento druh zábavy mě začal tížit. Nechápala jsem, proč takový vztah potřebuji. Stále mi nedal peníze. Kde je utrácel, to jsem opravdu nechápala, protože jeho plat byl třikrát vyšší než můj, ale žili jsme zcela na moje náklady.

O šest měsíců později můj manžel odjel na služební cestu…

Moje tchyně za mnou chodila se spoustou otázek. Nejvíce ji zajímala otázka, kdo platí účty. Když zjistila, že tohle všechno leží na mých bedrech, byla velmi překvapená. Paní Marie požádala, abych svému manželovi o její návštěvě neřekla. Souhlasila jsem, ale usadily se v mé hlavě nějaké pochybnosti.

Muž/ilustrační foto/Zdroj: killtime.su

Uplynulo dalších šest měsíců. Během této doby stavba postupovala velmi pomalu. Manžel mi stále na nic nedával peníze a dál mě podváděl. Cítila jsem to a měla spoustu otázek. Nakonec se celá situace vyřešila sama…

Po práci jsem šla s kolegy na karaoke. Manželovi to zpočátku nevadilo, ale pak mě začal otravovat nekonečnými telefonáty. Podlehla jsem provokaci a vrátila se domů. Tam už na mě čekala jeho matka, která si začala stěžovat na mé chování. Tvrdila, že svého syna tak nevychovala a už je unavená z toho, jak rozhazuji peníze nalevo a napravo.

Večírek/ilustrační foto/Zdroj: killtime.su

Snažila jsem se vysvětlit, že si vše platím sama. Můj manžel ale začal překrucovat má slova a řekl, že on se stará o mě, a ne já o něj. Byla jsem šokována. Nezbylo mi nic jiného, ​​než přímo říci, že celý jeho plat je již dva roky investován do stavby. „Jak? Stavbu v plné výši platím!“ namítla tchyně. A manžel zase potvrdil, že jsem rozhazovala jeho peníze.

Pak jsem si uvědomila, že naše manželství skončilo. Rád hrál karty, ale nikdy jsem tomu nevěnovala pozornost. Zřejmě tam byl jeho plat. Styděl se za to před maminkou …Nemohla jsem už dál žít s takovým zrádcem, sbalila jsem si věci a podala žádost o rozvod.

PSALI JSME: PETRA JANŮ JE NA CHATĚ ODŘÍZNUTA OD CIVILIZACE. PŘÁTELÉ SE O ZPĚVAČKU BOJÍ: „NEMÁME ŠANCI SI ZAVOLAT ANI POMOC“

PŘIPOMÍNÁME: SVĚT NAVŽDY OPUSTILA LEGENDÁRNÍ TINA TURNER: NA INTERNETU SE OBJEVILO JEJÍ POSLEDNÍ PROHLÁŠENÍ

Julia Gridina

Recent Posts

Marie Růžičková se chlubí černou hřívou a dlouhými nehty: „Žádná rtěnka, jemný řasy,“ popsala další změny

Marie Růžičková má ráda proměny, a protože je aktivní na sociálních sítích, čas od času…

30 minutami ago

Makhmud Muradov si nasypal popel na hlavu: Promluvil o vztahu s Bagárovou a dcerou a řekl, čeho lituje

MMA bojovník Makhmud Muradov a zpěvačka Monika Bagárová tvořili pár tři roky. Narodila se jim…

3 hodinami ago

Jaroslava Obermaierová oslavuje 78. narozeniny: „Byla příliš krásná, aby chodila jen s jedním mužem“

Jaroslava Obermaierová je bezpochyby ikonou českého filmu a divadla. Její talent, krása a charisma uchvacují…

4 hodinami ago

Primář prozradil, jak je na tom zdravotně Václav Neckář: „Léčí si ho do dneška. Ale hlava mu pálí“

V prosinci Václav Neckář a jeho mladší bratr Jan Neckář společně s kapelou Bacily zrušili…

5 hodinami ago

Rozárka slaví první narozeniny: Jaromír Soukup ukázal, jak peče dort pro svou milovanou dceru

Dcera Jaromíra Soukupa a Agáty Hanychové, Rozárka, dnes má své první narozeniny. Už včera se…

7 hodinami ago

„Zlatovláska mně zkazila život“: Jorga Kotrbová řekla, proč nechce hrát v nové verzi legendární pohádky

Legendární pohádka Zlatovláska měla premiéru v roce 1973, od té doby uplynulo již 51 let…

8 hodinami ago