Manželský pár, kteří žili v manželství 63 let, odešli do nebe v jeden den od Covid-19

Více než týden u manželu se držela vysoká teplota, ale lékařů se tak i nedočkali.

V Itálii zemřeli manželé, kteří spolu žili 63 let. Zemřeli na Covid-19 v jeden den. Informuje o tom deník L’Eco di Bergamo.

Zdroj: esquire.ru

Vincenzo a Olga Molino (82 a 83 let) žili na předměstí Milána. Seznámili se když ještě byli dost mladí (17 a 18 let) a v roce 1957 se přestěhovali do Milána.

Podle jedné z vnuček páru si manželé 26. září oslavovali 63.výročí svatby.

Ilustrační foto
Zdroj: youtube.com

„Nevycházeli ven, byli velmi opatrní, Děda chodil jen do obchodu s potravinami a do lékárny, bohužel onemocněli,“ popsala vnučka.

Poznamenala také, že důchodci byli nemocní asi deset dní, celou dobu měli vysokou horečku. Lékař k nim však nepřišel: manželům předepsal antibiotika a řekl, že mají chřipku.

Dvojice byla 11. listopadu hospitalizována v nemocnici v Monze. V tomto okamžiku byla hladina saturace krve kyslíkem u Vincenza 68%, u Olgy 86%.

Ilustrační foto
Zdroj: pravda.com.ua

V nemocnici byli umístěni na různých odděleních, ale podle publikace, Olga požádala, aby jí přinesl sako svého manžela, aby cítil, že je blízko.

Po několika dnech zemřeli s rozdílem v jednu hodinu.

Ilustrační foto
Zdroj: stihl.ru

PSALI JSME: STARŠÍ PÁR SE ZNOVU SJEDNOTIL NAVZDORY ZÁKAZU

PŘIPOMÍNÁME: „80 LET JSME SPOLEČNĚ“: NEJSTARŠÍ PÁR NA SVĚTĚ MÁ DUBOVOU SVATBU A JAKO DŮVOD TAK DLOUHÉHO MANŽELSTVÍ NAZÝVAJÍ PODIVNOU VĚC

Share