„Vypadáte jako holčička“: Veronika Žilková omládla o desítky let. Fanoušci byli nadšení

Influencerka a moderátorka Agáta Hanychová si účesy mění poměrně často. Přesvědčila svou matku, herečku Veroniku Žilkovou, že by si také měla změnit svůj účes. Tentokrát jde o prodlužování vlasů. Herečka se poté pochlubila svou fotkou na sociálních sítích. Fanoušci píší, že jí to sluší.

Veronika Žilková dříve s vlasy téměř neexperimentovala. Diváci vědí, že herečka má blond vlasy a krátký účes. Její starší dcera ji ale přemluvila ke změně.

Veronika Žilková / Zdroj: youtube.com

Umělkyně se pak na Instagramu pochlubila svou fotkou, ukázala fanouškům nový účes, nechala si vlasy trochu prodloužit. Poděkovala Agátě za první vánoční dárek.

Navíc to má další výhodu. Bude moci tyto vlasy žehlit, barvit nebo dělat s nimi něco jiného, ale její vlastní vlasy nebudou trpět.

Veronika Žilková / Zdroj: youtube.com

Tento snímek se fanouškům velmi líbil, reagovali pozitivně, zanechali spoustu příjemných komentářů. Byl to podle nich správný krok.

„Moc vám to sluší. Agáta měla dobrý nápad. Vypadáte jako holčička,“ napsala jedna fanynka. Ostatní komentátoři s ní souhlasili.

Veronika Žilková / Zdroj: youtube.com

Lidé také psali, že herečka omládla, nyní vypadá o desítky let mladší. Někteří uživatelé sociální sítě jí však doporučili, aby s těmito vlasy dlouho nechodila.

PSALI JSME: MARIE RŮŽIČKOVÁ SI NAŠLA VYSNĚNOU PRÁCI: „JE TO MAKAČKA, ALE BAVÍ MĚ TO“. CO NYNÍ DĚLÁ

PŘIPOMÍNÁME: DARA ROLINS DNES OSLAVUJE SVÉ 50. NAROZENINY: ZVEŘEJNILA VELKÝ VZKAZ

Share