Slavná zpěvačka Jitka Zelenková dnes slaví 73. narozeniny: nikdy nebyla vdaná a nemá děti, ale nelituje toho

Jitka Zelenková se narodila 5. června 1950 v Brně, dnes slaví 73. narozeniny. Zpěvačka nebyla nikdy vdaná a nemá děti, nicméně toho nelituje.

Jitka Zelenková se narodila do hudební rodiny, její otec byl dirigent, matka byla zpěvačka. V osmnácti letech získala angažmá v pražském Divadle Rokoko.

Jitka Zelenková / Zdroj: youtube.com

Téměř 14 let zpívala ve skupině Ladislava Štaidla spolu s Karlem Gottem. Zpěvačka se zamilovala do šéfa souboru a podle serveru Ženy.iPrima.cz byla 11 let jeho milenkou.

Slavný hudebník a skladatel Ladislav Štaidl ale ve své knize napsal, že jejich vztah byl založen na přátelství, měli se rádi, ale žádná velká láska to nebyla. Zpěvačka byla podle něj pilná a cílevědomá.

Jitka Zelenková / Zdroj: youtube.com

Jitka Zelenková nikdy netoužila po svatbě, protože nenašla toho pravého. Nechtěla, aby se její manželství pár let po svatbě rozpadlo a nechtěla vychovávat děti sama. To by podle ní bylo nezodpovědné.

„Na to musíte být dva. A i když se kolem mě točilo hodně mužů, vhodný manžel se na obzoru bohužel neukázal,“ řekla Zelenková v rozhovoru pro Blesk.cz.

Jitka Zelenková / Zdroj: youtube.com

Když byla mladá, ideální muž pro ni byl princ na bílém koni, ve čtyřiceti byl jejím ideálem charismatický dobrodruh. Před deseti lety ale řekla, že už na to nemyslí, nechává věcem volný průběh.

Nelituje ani toho, že nemá děti, myslí si, to tak mělo být. Chápe, že život dítěte v umělecké rodině by nebyl jednoduchý. „Podvědomě jsem se bála, abych nekopírovala model svých rodičů,“ řekla Jitka Zelenková pro Blesk.cz.

Jitka Zelenková / Zdroj: tv.blesk.cz

Oslavenkyně je stále velmi aktivní, pravidelně cvičí, snaží se zdravě jíst a odpočívá v přírodě. Kromě toho se často usmívá.

PSALI JSME: „MUSEL BYCH ŽÍT O CHLEBU A VODĚ“: JOSEF ZÍMA PROZRADIL, JAK VYSOKÝ DŮCHOD POBÍRÁ A ŘEKL, CO HO TRÁPÍ

PŘIPOMÍNÁME: OBLÍBENÝ HEREC JIŘÍ LANGMAJER OSLAVIL 57. NAROZENINY: JEHO PRVNÍ MANŽELSTVÍ NEBYLO PŘÍKLADNÉ, ALE DNES JE PO BOKU GONDÍKOVÉ ŠŤASTNÝ

Share