Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou oficiálně rozvedení: dokument podepsali na plotě justičního paláce

Český velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický loni podal žádost o rozvod. Herečka Veronika Žilková chtěla spustit oficiální rozvodové řízení, a tak manželé ve čtvrtek podepsali dohodu o výživném a rozvodu.

Veronika Žilková / Zdroj: youtube.com

CNN Prima News informuje, že herečka a diplomat přišli k soudu ve čtvrtek, ale kvůli nahlášení bomby v areálu museli budovu opustit. Naštěstí se nestalo nic špatného.

Martin Stropnický / Zdroj: youtube.com

Oba manželé už ale chtěli mít tento proces za sebou, a tak dokument podepsali na plotě. Herečka si to chtěla vyfotit. Veronika Žilková v rozhovoru pro pořad ShowTime prozradila, že iniciovala dohodu, která byla ve čtvrtek již připravena.

Veronika Žilková a Martin Stropnický podepsali dohodu / Zdroj: CNN Prima News, archiv V. Žilkové

Vysvětlila, že nemá peníze na právníky a tento proces ji traumatizoval. Navíc nechtěla, aby jejich dcera Kordula, která letos oslaví 18. narozeniny, stála u soudu proti svému tátovi. Návrhům proto ustoupila.

Veronika Žilková a Martin Stropnický podepsali dohodu / Zdroj: CNN Prima News, archiv V. Žilkové

Martin Stropnický se podle ní rozhodl investovat do nové partnerky a nové rodiny. Dodala také, že dohoda je výhodná pro jejího manžela, ale nikoliv pro ni a jejich dceru, ale to prý nevadí.

PSALI JSME: IVANA GOTTOVÁ ZASE PŘITAHUJE POZORNOST: CO ŘEKL JAROMÍR SOUKUP O VDOVĚ PO KARLU GOTTOVI

PŘIPOMÍNÁME: LELA VÉMOLA ODLETĚLA DO TURECKA KVŮLI OPERACI: CO SI NECHALA UPRAVIT TENTOKRÁT

Share