Vítěz je Artur: Eva Adamczyková ukázala pejska, kterého fanoušci považují za vítěze StarDance

Eva Adamczyková se v taneční soutěži StarDance umístila na 2. místě. Spousta diváků s tím ale nesouhlasí a tvrdí, že pro ně je snowboardistka vítězkou. Někteří lidé ale říkají, že vítězem je Artur, pes Evy a jejího muže Marka Adamczyka.

Server Expres.cz píše, že Eva a Marek si svého pejska smíšené rasy adoptovali z dočasné péče, Artur v minulosti žil na Slovensku.

Eva Adamczyková a Marek Adamczyk / Zdroj: youtube.com

Jejich domácí mazlíček s nimi chodil na tréninky a jednou se dokonce objevil v přímém přenosu. Během přestávek mezi tréninky ho manželé venčili.

Před pár měsíci sportovkyně na tiskové konferenci taneční soutěže řekla, že se s manželem už stali majiteli.

Eva Adamczyková / Zdroj: youtube.com

Na finále StarDance ale Adamczyková dorazila bez pejska. „Byl by to na něj dlouhý večer, takže byl s kamarády na výletě a zítra si ho zase vyzvedáváme,“ řekla Eva Adamczyková pro Expres.cz.

O Artura se postarali jejich kamarádi a rozhodli se pro manžele připravit překvapení. Na ulici napsali, že jejich pejsek je vítěz.

Eva Adamczyková a Marek Adamczyk / Zdroj: youtube.com

Eva a Marek sdíleli fotku se svým mazlíčkem na Instagramu. Byli vděční kamarádce Zuzaně a její rodině.

Dojalo to jejich fanoušky, snímek se jim líbil. Napsali, že Artur byl rozhodně hvězdou StarDance.

PSALI JSME: EVA PAVLOVÁ ZALOŽILA SVOU NADACI A PŘEDSTAVILA JI: „JAKO PRVNÍ DÁMA JSEM SE ROZHODLA TUTO PŘÍLEŽITOST VYUŽÍT“

PŘIPOMÍNÁME: ŽILKOVÁ SE POCHLUBILA FOTKOU AGÁTY S JEJÍM OTCEM: „PRINC CHARLES ZAMLADA. AGÁTKA JE CELÝ TATÍNEK,“ PÍŠÍ FANOUŠCI

Share