Nestárnoucí Jennifer Aniston překročila 50 a vypadá opravdu skvěle: Nedělá tajemství, jak to dosáhla

Minulý týden, hollywoodská herečka a krása Jennifer Aniston, bylo jí 51 let, ale v nejlepších tradicích vysněného světa vypadá alespoň dvakrát mladší.

A má také odvážnost a potěšení uspořádat upřímné focení téměř ve stejném prádle.

Není to jinak, že všechny ostatní věkové tety na světě budou závidět a mladší dívky pochopí, že také nemají šanci vypadat jako padesát. Nebo je tam? Aniston nedělá tajemství, čestně říká všechno.

.

Karosářské práce

.

Dříve byl každodenní výcvik nepostradatelným prvkem jejího života. Jóga, box, běh, plavání a meditace.

Školení není opotřebení, není bolestivý proces, ale způsob, jak zlepšit vaše zdraví.

Jen 20 minut denně stačí na rozveselení.

„Starám se o jediné tělo, které mám“

.

Nyní, po 50 letech, začal Aniston odpočívat častěji. Dříve si vyhradila alespoň jeden den v týdnu úplnou fyzickou nečinnost a nyní připouští, že nemusí chodit na simulátor celý týden.

.

Nemusí se připravovat na soutěže, což znamená, že tělo nesmí podřídit sobě, ale poslouchat ho. To není stejné jako „líný“, ale když žijete a znáte své tělo tak dlouho, začnete mu rozumět.

Péče o obličej

.

Aniston upřímně říká, že zkoušela Botox, ale byla v něm okamžitě zklamaná a nijak nemysli na plasty.

Kolagen, strukturální bílkovina, která spojuje tvrdé a měkké tkáně v těle, chrupavce a šlachách, jí pomáhá zbavit se vrásek.

Berla tento peptid spolu s ranním koktejlem a je velmi potěšena jak chutí, tak výsledkem. Kolagen v těle je produkován sám o sobě, ale čím je tělo starší, tím méně je. Potřeba doplnit.

.

Druhým léčivem jsou mikroproudové masky. Oblíbená herečka je NuBACE Mini od CurrentBody.

Poměrně jednoduché zařízení, které stimuluje pokožku a svaly obličeje pomocí mikropulz.

Čerpání je činka nebude fungovat, šklebící se na zrcadlo není možnost. Tato varianta školení je proto celkem přijatelná a je prospěšná.

.

Konečně, geny a původ. Otec Aniston je čistokrevný Řek, má rysy tohoto lidu a další biologické vlastnosti.

Například minimum vrásek – i starší otec má jen pár z nich. Otčená babička herečky žila ve věku 95 let, takže má sama o sobě zdroj vitality.

Výživa

V běžném životě Aniston dodržuje dietu nalačno 16: 8, což znamená 16 hodin půstu a 8 hodin jídla. Půst je podmíněný koncept, hlavní věcí je nedostatek pevného jídla a sladkostí.

To znamená, že můžete vypít sklenici tukového mléka nebo sladké šťávy.

Pokud v životě neexistují žádné závažné fyzické aktivity, není vůbec obtížné přidělit čas a udržovat stravu, zatímco ve skutečnosti se nemusíte postit.

.

Na druhou stranu má každodenní výživa málo společného s přípravou na důležité události.

Nemyslíte si, že vždy vypadá stejně dokonale a je připravena jednat alespoň každou hodinu?

.

Například příprava na setkání s Bradem Pittem během posledního Oscaru vyžadovala 5denní speciální intenzivní stravu, kdy tělo dostává pouze 800 kcal denně.

Musíte jíst ořechy, polévku bez masa, sušenky z mořských řas a bylinkový čaj, takže rovnováha mezi vitamíny a minerály je normální a pár kilogramů okamžitě odletí.

Ale přesně to je jednorázový postup, který lze opakovat pouze před důležitými událostmi.

Share