Simona Stašová otevřeně přiznala, že jí maminka neustále mluví do života: „Věkem se nic nemění, spíše je to horší a horší“

Simona Stašová prozradila, že už si prý zvykla na to, že jí její maminka Jiřina Bohdalová mluví neustále do života. Legendární herečka to zřejmě dělá proto, že chce pomoci své dceři. Simona Stašová ale chce být pro své děti jiná. Řekla to v rozhovoru pro portál Expres.cz.

Herečka Simona Stašová je dvojnásobnou maminkou, má dva dospělé syny. Přála by si i vnoučata, ale zatím musí ještě čekat. Nechá syny žít, jak chtějí sami.

Simona Stašová / Zdroj: youtube.com

Se svou maminkou má však trochu jiný vztah. Její matka jí podle ní neustále něco radí a mluví do života. „Věkem se nic nemění, spíše je to horší a horší a lepší už to nebude,“ řekla pro Expres.cz Stašová.

Sama se však snaží být jiná, protože nechce, aby její synové měli stejné zkušenosti jako ona. Dodala, že kdyby měla dceru, asi by jí také něco radila, ale svým mužům nechce nic radit.

Simona Stašová / Zdroj: youtube.com

Navíc prozradila, že kdyby měla možnost něco změnit, ráda by si víc užila dětství svého prvorozeného syna Marka. Tehdy jí pomáhala maminka.

Když porodila svého druhého syna, už věděla, jak dítě vychovávat, navíc jejímu staršímu synovi tehdy bylo devět let. Navíc měla více volného času, kariéra pro ni už nebyla tak důležitá jako dřív.

Simona Stašová / Zdroj: youtube.com

„Kdybych mohla, s Markem bych si ještě jednou to těhotenství a dětství více užila,“ dodala Simona Stašová.

PSALI JSME: AGÁTA HANYCHOVÁ PROMLUVILA O SVÝCH PROBLÉMECH V TĚHOTENSTVÍ: Z JAKÉHO DŮVODU SE MŮŽE CÍTIT ŠPATNĚ

PŘIPOMÍNÁME: BAGÁROVÁ UDĚLALA ZE SVÉ DCERKY PRINCEZNU: JAK MALÁ RUMINKÁ VYPADÁ

Share